Eu

Mă numesc Eduard Mihalaş. Am, conform buletinului, 22 de ani. Sunt implicat de vreo 7 ani în sectorul non-profit (2004 – Primar al Consiliului Local al Tinerilor din comuna Piatra, 2005 – voluntar / Coordonator, iar din 2007 Director Executiv al Asociaţiei „Tinerii pentru dreptul la viata” (TDV), din mai 2009 sunt Membru de Birou în cadrul Consiliului Naţional al Tineretului din Moldova).

Din 2006 îmi aduc aportul la coordonarea Coaliţiei pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat, iar din 2007 sunt Consultant al Secretariatului Reţelei SIDA şi-am coordonat în cadrul acestei reţele proiectul transfrontalier „Împreună pentru o comunitate sănătoasă”. În prezent particip la promovarea adoptării şi, ulterior, implementării Legii cu privire la voluntariat.

În 2008 am absolvit un curs de instruire în advocacy, susţinut de Institutul Român de Training din România. În 2009 am început un curs de instruire în politici publice (politica cercetată: lipsa mecanimselor de implementare a Convenţiei Cadru cu privire la Controlul Tutunului şi Legii cu privire la tutun şi articolele din tutun).

Printre altele, încerc să finisez şi studiile universitare :). Studiez la Universitatea de Stat din Moldova, Facultatzea de „Sociologie şi Asistenţă Socială”, specialitatea asistenţă socială, anul II.